Tentang kita

Kami membawakan anda kopi berkualiti tinggi, mudah, tanpa keributan.

Di Wake The Crew, kopi Dibuat Dengan Mudah. Kami memahami perjuangan profesional yang sibuk yang mengidamkan secawan kopi yang enak tetapi sentiasa dalam perjalanan. Konsentrat Kopi kami dicipta dengan mengutamakan pengguna yang sibuk – yang gemar, penagih kafein dan mereka yang ingin memulakan hari mereka dengan betul. Kami telah memudahkan anda. Hanya tuang, gaul dan minum.

Apa yang kita lakukan

Pembuatan minuman sejuk adalah apa yang kami lakukan tetapi apa yang kami jual adalah tendangan kafein berkualiti tinggi dan mudah yang hanya perlu dicurahkan. Semua pekat kopi kami dibancuh dan dibungkus ke dalam sachet hidangan tunggal dan didatangkan dalam kotak! Sangat mudah untuk menyimpan dan menggunakannya -- cuma koyakkan uncang dan tuangkan kebaikan cecair dalam sekitar 150ml air/susu.

Sepanjang perjalanan pembuatan bir, kami mendapati bahawa kami telah menghasilkan banyak sisa organik dan mula berusaha mencari jalan untuk mengembalikan alasan ini kepada Alam Semulajadi. Kami mula bekerjasama dengan taman komuniti tempatan untuk menggunakan sisa organik kami sebagai baja untuk plot yang boleh dimakan mereka, sekali gus membolehkan sisa kami dilahirkan semula menjadi buah-buahan dan sayur-sayuran organik yang diberikan kepada golongan kurang berkemampuan dalam komuniti. Semasa kami mula memasuki lubang arnab pengurangan sisa, ini menjadi lebih tertanam dalam nilai perniagaan kami di mana kami sentiasa mencari cara untuk menggunakan secara bertanggungjawab dan untuk menerapkan kelestarian melalui pekeliling.

Apa yang ada pada masa hadapan?

Kami amat berterima kasih atas sokongan dan kasih sayang yang ditunjukkan oleh komuniti penagih kopi kami dan kami berusaha untuk sentiasa kekal asas dan berhubung dengan semua pelanggan kami. Kami akan meneruskan misi kami untuk melahirkan lebih ramai penggemar kopi untuk membina komuniti yang inklusif dan pelbagai tanpa mengira pilihan kafein.

Suka apa yang kita buat? Beritahu kami dengan berbual dengan kami di WhatsApp untuk mengetahui lebih lanjut tentang perkara yang kami lakukan atau melibatkan diri dengan kami melalui sosial kami!