perkhidmatan kami

Kami membekalkan B2B secara borong:

  • Biji kopi yang belum dibakar
  • Biji kopi panggang
  • teh
  • Uncang pekat kopi

Kami telah menyempurnakan dan memperhalusi proses pembuatan bir kami di kilang kopi kami selama bertahun-tahun, dan kami berbangga menjadi salah satu pengeluar dan pembekal biji kopi dan minuman sejuk terbaik di Malaysia.

Sebagai pembekal borong, kami mampu membekalkan pekat kopi secara pukal untuk digunakan oleh syarikat atau perniagaan anda dalam membuat makanan dan minuman berasaskan kopi. Sila hantar mesej dan kami akan meminta pasukan jualan kami menghubungi anda.

Hadiah Pintu Perkahwinan

Kafe Bebas

Restoran

Bakeri

Pameran Dagangan

Konvensyen

Perkahwinan

Persidangan Korporat

Hubungi Kami Sekarang!

Kebaikan Kopi Borong Pekat

Ingin memperkayakan pantri pejabat anda dengan rasa kopi minuman sejuk yang mewah? Bersedia untuk persidangan korporat yang memukau pelanggan anda adalah penting? Mendedahkan pengalaman kafe premium dalam tetapan sedemikian menjadi mudah dicapai melalui rangkaian eksklusif paket pekat kopi borong kami!

Tambahan pula, pekatan kopi bancuhan sejuk kami tidak perlu disejukkan.

Tidak kira sama ada pertubuhan anda mempunyai trafik harian yang tinggi atau baru bermula, menggunakan pekat kopi kami boleh menjimatkan masa dengan ketara kerana anda tidak perlu menarik espresso atau membancuh periuk kopi segar dari awal. Apatah lagi, pekat kopi sachet kami sama kuatnya dengan espreso!

Untuk mengetahui lebih lanjut tentang cara pekat kopi boleh menambah baik kafe, kedai roti atau restoran anda, anda boleh pergi ke sini untuk mengetahui lebih lanjut!

Kenapa pilih kami?

Harga Berdaya Saing ▪ Boleh Disesuaikan ▪ Brew Sejuk Berkualiti Premium